2009. április 26., vasárnap

Kenutúra

Szombat (április 25.) reggel negyed 10kor volt a találkozó az egyetemen és egy busz vitt minket Dollsteinig, ahol csoportokra oszlottunk, és 4esével csónakba szálltunk. Én Janaval, Mariaval és Patrickkel vtam, akikkel előző nap Ingolstadtban barangoltunk. Az evezés csodálatos volt, nagyon megtetszett, és mivel a folyó nem tartozik a Duna és ennél nagyobb és mélyebb folyók táborába, meglehetősen biztonságos és egyszerű is volt. Kipróbáltuk, de árral szemben nem igazán lehet evezni! :) Szóval a nap folyamán kb. 16 km-t tettünk meg, és közben egy életreszóló élményt szereztem. Nem is gondoltam, hogy ennyire jó dolog a kenuzás:) Bár ha belegondoltok, hogy a csónakunkban én voltam a legerősebb, akkor ez sokat emel a teljesítményemen:)
Egyszer megálltunk egy hosszabb szünetre, egy Biergartenbe ültünk be, ahol lehetett enni, inni, kinek mihez volt kedve. Na találjátok ki én mit választottam? Naná, hogy fagyit almás sütivel:)
Sajnos a fiúk egy része elég sok sört legurított, ami már nem tett jót nekik, és átlépték a jajj becsiccsentettek határt, és a német szervezőnknek is eléggé beszóltak. Illetve a beszólós pont egy lány volt, merthogy miért fröcsöli az embereket, meg, hogy így a csónak is tele lesz vízzel. De ez a vizezés senkit nem bántott, mert ártalmatlan tréfa volt, és még marha meleg is, szóval szerintem a csajból csak az alkohol beszélt...:( Mindez sajnos a végén kicsit rontott a hangulaton, mert hát nem ezt érdemelték volna a szervezők. De mindezt leszámítva minden fantasztikus volt! Ragyogóan sütött a nap, és még le is pirultam. A táj meg egyszerűen mesébeillő :D Ha egyszer erre jártok, próbáljátok ki!!





1 megjegyzés:

  1. óh, de szuper lehetett ez az evezés... :)
    no, végre én is állandó látogatóvá válok! :)
    ma is gondoltunk ám rád Edittel! :)
    légy jó!

    ... ezt nem értem, de még mindig van Viasat-unk... gondoltam teszek egy próbát, és láss csodát, még mindig meg van, nem tud elhagyni bennünket úgy látszik... :D

    VálaszTörlés