2009. április 21., kedd

Utazás és az első néhány nap

Április 14-én este sikeresen megérkeztünk Eichstättbe. Kicsit később ugyan, mint számítottuk, de így sem volt semmi gond. Az út jól telt, de nehéz volt a búcsú. Itt már várt rám a tutorom, Franzi, aki elhozta a szobám kulcsát, illetve segített a fontosabb dolgokat megtalálni. Gyors kipakolás után hamar ágybadőltem, mert a következő napok csupa intézkedéseket ígértek, és még az utazás fáradalmait is ki kellett valahogy pihenni.
Másnap a tutorommal együtt elmentem beiratkozni az egyetemre, valamint minden szükséges papírt elintéztünk. Csütörtökön felvettem a tárgyaimat is, most már csak arra várok, hogy minden óra jó legyen, aztán visszaküldöm az egyetemre a tárgyaim végleges listáját.:)
Sikerült netet is szereznem, ami nagy öröm, mert így tudom mindenkivel tartani a kapcsolatot. Igaz ugyan, hogy néha felmondja a szolgálatot, de legalább van. És remélhetőleg a jövőben javulni fog a helyzet, mert lesz még egy rooter (remélem így írják), és akkor kevesebben kell osztoznunk a neten.Legalábbis én így értemeztem. Ennyit a számítógépes ismereteimről! :)


2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. majdnem így írják. helyesen router. :) két szó Damerau-Levenshtein távolsága 1, így nyelvtechnológiailag nem tévedtél sokat. :)

    VálaszTörlés